torstai 10. marraskuuta 2011

mitäs täältä löytyy

Long time no see. Long time no bloggerii. Hehheh kun oon hauska. :D

Aikaa mennyt taas perkuleesti siitä millon viimeksi tänne kirjoittelin. Nyt olen neljä päivää vapaalla ja rentoutumassa, niin voisi myös päivitellä kuulumisia.

Tässä mä hengailen nyt ja näpyttelen tekstiä mun uusilla akryyligeelikynsillä! Kävin ottamassa nämä tänään, niin pysyypähän kynnetkin kurissa ja siistinä ja samanpituisina sentään jonkun aikaa. Tuli kyllä kivat ja PITKÄT.


Tämmönen pinnallisuus ja arkiaskareiden helpottaminen jatkuu myös huomenna, jolloin on luvassa ripsipidennysten huolto.. Kaikki kehiin, jos arkiaskareita voi helpottaa eikös niin! Joskin vähän pinnallista touhua tämä..
Pinnallista myös sekin, että tilattiin tossa pari päivää sitten iPhone 4:set minulle ja avokille. Meikä nappas valkoisen, mikä onkin tossa kohta puoliin oven takana Itella- miehen kourassa.


Sitten muuta.
Yritetään avomiehen kanssa saada muutettua tossa vuodenvaihteen jälkeen uuteen kämppään ja vähän isompaan sellaseen. Isompi keittiö on kyllä ihan pakko saada, että mahtuu kokkailemaan... Just niin, kokkailemaan. Meikä on selitellyt laiskaa kokkaamistani sillä pienellä keittiöllä, missä on niin huono kokata, kun ei mahdu mitään tekemään. Jospa se onkin vaan tekosyy.. :D

Uusia vaatteita ja kaikenlaista ryönää on tullut osteltua. Eilen tilasin talvinilkkurit Ellokselta, kun ei kaupoilta saakeli mitään löydä.
Täsmälleen tämmöisiä lähdin hakemaan, ja Ellokselta ne tosiaan sitten löysin, jahuu :


Ja sitten lärviä pakko vielä lopuksi tunkea tänne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti